Bulvár, celeb

2014.06.06. 14:50

A szicíliai Cristina nővér nyerte az olasz The Voice-t

A 25 esztendős orsolyita apáca, Cristina nővér nyerte csütörtök este az olasz The Voice televíziós zenei tehetségkutató versenyt.

A fekete apácaruhában, nyakában kereszttel a műsor színpadára álló Cristina Scuccia Istennek mondott köszönetet a győzelemért.

A fiatal apáca valóságos internetszenzáció lett és a világsajtót is bejárta a neve, amikor a verseny márciusi adásában Alcia Keys amerikai énekesnő No One című dalával továbbjutott. A " target=_blank>YouTube-ra felkerült bemutatkozó fellépést több mint 50 millióan látták. A nővér első szereplésével a válogató zsűri tagjait is alaposan meglepte, az előadott szám után bizonygatnia kellett, hogy valóban apáca. A tehetségkutatóban a rapper J-Ax csapatába került.

A szicíliai Cristina nővér nyerte az olasz The Voice-t. Fotó: MTI/AP/Luca Bruno


Cristina nővér a győzelem után arról beszélt: hisz benne, hogy dalaival "Isten szépségét" adja át az embereknek. "Nem rajtam múlt, hogy itt vagyok, hanem annak, aki fönt van. Nem azért vagyok itt, mert így akartam karriert csinálni, hanem azért, mert egy üzenetet akarok közvetíteni" - idézte szavait a BBC News. Az apáca a csütörtöki esti, élőben közvetített finálé előtt óriási népszerűségét "az öröm és a szeretet iránti szomjúságnak" tulajdonította, valamint " a szép és tiszta üzenetnek", amit továbbítani akar az embereknek.

A milánói székhelyű orsolyiták rendjébe tartozó Cristina nővér arról is beszélt, hogy örömmel tér vissza a templomba, hogy a gyerekekkel énekeljen. A nővér a versenyen Cyndi Lauper Girls Just Want to Have Fun és Bon Jovi Liviní On A Prayer című számait is előadta.

Címkék#televízió

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!