Szentes és környéke

2014.06.01. 22:43

Szentesi gyermeknap lapunk ajándékaival

Szentes - De jó, ezt én csináltam! – ugrándozott örömében a hatéves Agócs Botond László. A városi gyermeknapon a szentesi kisfiú is megpörgette a szerencsekereket a Délmagyarország standján, ahonnan senki sem ment haza ajándék nélkül, mindenki nyert valamit.

Králik Emese

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

Botond egy kék strandlabdának örülhetett, ami kitűnő nyeremény, hiszen nagyon szeret strandolni. Nagyon örült a labdának, mert a korábbi játékszere elveszett. A labdát azonnal fel szerette volna fújni, az édesanyja azonban – mivel éppen moziba készültek – lebeszélte erről.

A bátyja, a harmadikos Vince egy DVD-t pörgetett, ő hangosan olvasta fel az izgalmasnak ígérkező film tartalmát. Lapunk standjánál közel 200 szerencsés nyertes fordult meg, ők például szakácskönyvet, egyhavi Délmagyarország-előfizetést vagy tornazsákot kaptak ajándékba.

A Kossuth téren reggeltől estig kirakodóvásárt és gyermeknapot tartottak. Néha eleredt az eső, ennek ellenére mindig tele volt a tér sétáló, vásárolgató, nézelődő emberekkel.

Szentesi gyermeknap lapunk ajándékaival


A sátrak alatt bőven akadt csemegéznivaló, nagyon finom kürtőskalácsot lehetett kapni 480 forintért, a kimérős édességből egy helyen 300 forint volt tíz deka. Aki emléket szeretett volna hazavinni, annak a helyszínen karkötőbe írták a nevét. A színpadon egymást váltották a fellépők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!