Egyperces

2014.11.24. 07:18

Tóth Gabi tudatosan vetkőzik az X-Faktorban

A mentor szerint ma már elfogadott a szexi sztárkülső. Tóth Gabi ennek megfelelően most szombaton is sokat mutatott magából. <br>

– Minden adásra készülnek valami újdonsággal a stylistok, de persze a végén mindig az van, amit én akarok – mondta a Borsnak Gabi, aki imád újabb és újabb, cseppet sem visszafogott külsővel a mentorszékbe ülni. Saját bevallása szerint szeret olyan ruhákat felvenni, amelyeket évekkel ezelőtt viselt utoljára, és már másképp értékeli az adott darabokat.

Tóth Gabi elmondta, hogy másképp hordja a hat évvel ezelőtti ruháit, hiszen más a személyisége már, mint akkor volt. A mentor szerint a XXI. században elvárható lenne, hogy kicsit nyugatiasabban gondolkozzunk. Szerinte sokkal fontosabb a külsőnél sokkal fontosabb és értékesebb a produktum. „Ha celeb lennék, nem öltöznék így. Vagy pont azért öltözöm így, mert celeb vagyok?" – fejezte be a Borsnak adott interjút Tóth Gabi.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!