PR

2012.06.15. 18:21

Sportos csomag az igazi rajongóknak

Igazi rajongáshoz teljes élményt kínál otthon és a szabadban egyaránt a T-Home.

A márka különleges, Kanapé Szektor elnevezésű online tartalmat fejlesztett, amelynek segítségével a sport iránt érdeklődők – a www.igazirajongok.hu oldalon keresztül – nyomon követhetik a futball Európa-bajnokság valamint a londoni olimpia eseményeivel kapcsolatos fejleményeket, és megoszthatják egymással véleményüket. A weboldal és az ahhoz kapcsolódó mobil alkalmazás segítségével többek között egyedi információt kaphatnak az aktuális és várható mérkőzésekről, virtuálisan bejelentkezhetnek az Eb meccseire, meghívhatják a Facebook fiókkal rendelkező ismerőseiket, kifejezhetik a mérkőzésekkel kapcsolatos érzelmeiket az aktivitás gombok segítségével, rajongói jelvényeket gyűjthetnek, továbbá megbeszélhetik egymással a meccsek és versenyek legizgalmasabb pillanatait, sőt aktivitásuk függvényében különböző díjakban is részesülhetnek.


A T-Home speciális – az IPTV szolgáltatás interaktív funkciói között elérhető – Labdarúgó-Eb Interaktív alkalmazással várja ki a foci Európa-bajnokság mérkőzéseire kíváncsi sportrajongókat. A sportrajongók amellett, hogy a tévé képernyőjének felületén szinte azonnal értesülhetnek a kontinens viadallal kapcsolatos összes információról, egyetlen mérkőzésről sem maradnak le. A fejlesztésnek köszönhetően az IPTV szolgáltatás Archív TV kínálatában a meccseket követően egy órával, 72 órán (3 napon) keresztül megtalálhatják és díjmentesen visszanézhetik a rangadókat. Különlegesség, hogy a mérkőzések SD és – a HD képes tévékészülékkel rendelkező ügyfelek számára – HD minőségben is elérhetők lesznek. A Labdarúgó-Eb Interaktív alkalmazásban az érdeklődők folyamatosan nyomon követhetik az [origo] legfrissebb híreit a foci-Eb-ről, tanulmányozhatják a bajnokság menetrendjét, a mérkőzések időpontjait, a meccseken elért eredményeket, továbbá hasznos információkat szerezhetnek a részt vevő csapatokról és a játékosokról.

További információ a www.igazirajongok.hu és a www.t-home.hu weblapon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában