Bulvár, celeb

2012.05.13. 14:58

Hétfőn indul az RTL Klubon A gyanú árnyékában

Kísérletnek szánja az RTL Klub azt a napi sorozatot, amely hétfőn este látható először. A gyanú árnyékában hétköznap esténként, a Híradó után jelentkezik.

munkatársunktól

Az amatőr szereplőkkel forgatott napi sorozatban olyan hétköznapi, megtörtént esetek elevenednek meg, amelyek számos családban előfordulhatnak. A dokumentum és dráma között egyensúlyozó sorozatban minden este új sztori kerül képernyőre. A Németországban népszerű és sikeres műsor egyik titka éppen az, hogy bárki ráismerhet saját vagy ismerősei életére. Ilyen sorozat még nem volt a magyar televízióban, ezért sem titkolja az RTL Klub, kockáztat, de ha a nézők megszeretik, a nyári szünetig levetített 14 epizódot ősszel újabbak követnek.

A gyanú árnyékában egyszerre elgondolkodtat, de szórakoztat is, feszültség, dráma, érzelem keveredik benne, viszont minden epizód végén megoldás születik az adott témában. Hogyan tud valaki beilleszkedni a társadalomba, miután letöltötte börtönbüntetését? Hogy kezd új életet egy nő, aki magára maradt a gyerekeivel állás és anyagi megtakarítások nélkül? Hogy lehet megszabadulni a megbélyegzéstől, ha valakit egy el nem követett bűncselekménnyel vádolnak?

Már az első rész is egy olyan élethelyzetet mutat be, amelyet kevesen tudnának érzelmi válság, gyanúsítgatás, feszültség nélkül megoldani. Egy betegség miatt ugyanis egy gyermekről kiderül, nem az az apja, aki felnevelte őt. Később, amikor a házaspár a kölcsönös vádaskodáson túlesett, és a válóper felé sodródik, egy vizsgálat után megtudja, az anya sem egyezik az eredmények szerint. Mi történhetett? Hogy fordulhat elő ilyen?

Mindez kiderül A gyanú árnyékában első részéből május 14-én 19.05-kor a Híradó után az RTL Klubon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!