Ganxsta Zolee eladónak állt

Hódmezővásárhely - Az ismert „gengszterrepper", Ganxsta Zolee péntek déltől este 8-ig eladónak állt Hódmezővásárhelyen, a már 2007-től működő Famous Stars and Straps boltban – ilyen kiszolgálásban régen volt része a termék iránt érdeklődőknek.

Imre Péter

– Az ötlet, hogy Zolee-t beállítsuk a pult mögé, magától értetődő volt – közölte a márkaforgalmazó, üzlettulajdonos [namelink name="Kosahuba Tamás"], alias Kazub, aki még elmondta: Zolee nagyon régi barátja, ráadásul neki és együttesének, a Kartelnek ruhaszponzora. Ő is segít: az arcát adja az együttműködéshez, például a jótékonykodáshoz. Kazub és a márka ugyanis tegnap ruhákkal ajándékozta meg a szegedi Ágota Alapítványt, amelynek képviselője a vásárhelyi üzletben vehette át a csomagot. Amíg beszélgettünk, az üzletben szólt a zene, és Zolee tette a dolgát: pár csinos darabot mutatott, ajánlott a betérő fiataloknak.

Ganxsta Zolee és Kosahuba Tamás régóta barátok. A szerző felvétele

Ganxsta Zolee és Kosahuba Tamás régóta barátok.
A szerző felvétele

– Nagyon nagy ötlet, hogy [namelink name="Ganxsta Zolee"] az eladó, már ezért érdemes volt benézni, jöhetne máskor is – közölte Dávid. Természetesen a „bolti alkalmazottnak" is nyilatkoznia kellett: – Kazubra nem is barátként, hanem fogadott fiamként tekintek. Nagyon szoros és régi a kapcsolatunk, nem is kérdés, hogy segítek neki. Hódmezővásárhelyen nem most járok először, már játszottam itt a zenekarommal, de olyan is előfordult, hogy szegedi fellépés előtt vagy után itt buliztunk. Biztos vagyok benne, hogy a Kartellel együtt járunk még erre – mondta Ganxsta Zolee.

Címkék#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!