Szeged és környéke

2014.10.10. 10:16

Két tűzhelyen felejtett étel és egy kigyulladt kombájn

Szeged - Algyőn egy gázon felejtett olajserpenyő gyulladt ki, a Hont Ferenc utcában Szegeden a felforrósodott étel égett.

Delmagyar.hu

Csütörtökön Szegeden és Algyőn is tűzhelyen felejtett étel miatt kellett beavatkozniuk a megyei tűzoltóknak.

Délután fél négykor Algyőről, a Kastélykert utcából érkezett a jelzés a műveletirányításra, ahol a gázon felejtett olajserpenyő gyulladt ki. Az esethez a szegedi egységek érkeztek, akik egy vízsugárral szüntették meg a parázslást. Szegeden, a Hont Ferenc utcában is égett a felforrósodott étel. Az első emeleti lakásból este hat órakor észlelték a kiáramló füstöt. A szegedi egységek a kiérkezést követően levették a füstölő olajat a tűzhelyről, majd átszellőztették a lépcsőházat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Délután 5 órakor riasztotta a műveletirányítás a hódmezővásárhelyi egységet. A maroslelei út mellett egy kombájn szalmarázója gyulladt ki. Az egységek egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd visszahűtötték az izzó berendezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!