Szeged és környéke

2013.01.08. 09:32

Hajnali határsértők

Tizenegy határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai január 8-án a hajnali és kora reggeli órákban.

Delmagyar.hu

A stabil hőkamera kezelője öt személy mozgását észlelte Röszke térségében éjfél után nem sokkal. Jelezésére a kiérkező rendőrök öt afgán férfit vontak ellenőrzés alá a Széksósi útnál lévő tejház közelében. Az afgán állampolgárok sem személyazonosságukat, sem az ország területén való jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

Fél órával később a határrendészek két szír és két török illegális migránst fogtak el Röszke külterületén a gyálaréti szennyvíztelep térségében. Okmányok hiányában eljárás indult ellenük.

A reggeli órákban további két határsértő került rendőrkézre a röszkei dugonyi út közelében. A pakisztáni állampolgárokat előállították és idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!