Makó és környéke

2013.01.08. 18:00

Megkérdeztük az olvasót: Kért védőoltaást influenza ellen?

Makó - Ezúttal arról faggattuk makói olvasóinkat, hogy kértek-e védőoltást influenza ellen?

Delmagyar.hu

Szabóné Kieta Tünde
eladó:
– Nem, soha nem szoktam. Megelőzésként az egész család inkább sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt télen-nyáron, gyógyteákat iszunk, sokat vagyunk friss levegőn. Ez az egészséges életmód eddig megóvott bennünket az influenzától.

Balogi József
nyugdíjas tanár:
– Idén még nem kaptam meg, de természetesen most sem hagyom ki – az elmúlt 3 évben is beadattam magamnak mindig. Nem volt vele kapcsolatban rossz tapasztalatom: mellékhatása nem jelentkezett, és valóban megvédett a betegségtől.

Berta Erika
középiskolás:
– Nem, és korábban sem kértem ilyen védőoltást, sőt a környezetemben sem igényelte senki. Szerencsére nagyon ritkán betegszem meg, az influenza is elkerül. Ha mégis megkapnám, hagyományos módon igyekezném gyógyítani magamat.

Karsai Ildikó
grafikusművész:
– Most készülök rá. Fontos, mert a munkám miatt sokat tartózkodom közösségben, és megfelelő védelem nélkül nagyon könnyen elkaphatnám ezt a kellemetlen betegséget. A családban is arra biztatok mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!