Ország-világ

2012.01.09. 13:11

Fidesz: az MSZP 23 milliárdot költött kommunikációra 2002-2008 között

A Fidesz szóvivője szerint az MSZP-s Török Zsolt a hétfői sajtótájékoztatóján - amelyen arra szólította fel a kormányt, fejezze be az önfényezést - arról elfelejtett beszélni, hogy a szocialisták legalább 23 milliárd forintot "tapsoltak el" kommunikációra 2002 és 2008 között.

[namelink name="Török Zsolt"], a szocialista párt szóvivője tájékoztatóján bírálta, hogy a kormány bruttó 800 millió forint keretösszegű közbeszerzést írt ki médiastratégia elkészítésére és bruttó 400 millió forintosat rendezvényszervezési feladatokra, valamint sérelmezte Fábry Sándor humorista leendő köztévés műsorának költségeit.

Erre reagálva a Fidesz szóvivője, [namelink name="Selmeczi Gabriella"] az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: "a magának felsőfokú végzettséget hazudó Török Zsolt tudásának hiányát rendszerint nagy hangerővel és botránykeltéssel igyekszik kompenzálni". Hétfői sajtótájékoztatóján arról azonban elfelejtett beszélni az MSZP szóvivője, hogy "a Gyurcsány-korszakban - csupán 2002 és 2008 között – a szocialisták legalább 23 milliárd forintot tapsoltak el az adófizetők pénzéből kommunikációra, reklámra és propagandára" - írta Selmeczi Gabriella.

Címkék#Fidesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában