Kecskemét és környéke

2012.01.09. 15:31

Próbajátékon a KTE légiósok

A KTE labdarúgócsapata hétfő reggel elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. A programban napi két edzés szerepel.

Delmagyar.hu

Nyitásként az öltözőben Rózsa Pál többségi tulajdonos tartott rövid beszédet a tavaszi célokról és elvárásokról, majd S. Juhász Attila ügyvezető igazgató mutatta be a stáb új tagjait. A játékosok ezek után a kettes pálya felé vették az irányt és alapos bemelegítéssel nyitottak Visinka Ede és Szabó istván irányítása mellett.

A próbajátékosok közül Kardos Norbert már megérkezett, Vinicius és Borszéki a napokban csatlakozik hozzá. A keretet érintő hír, hogy Alempijevics, Csukics és Szavics a hét második felében kapcsolódik be a munkába – olvasható a klub hivatalos oldalán.

Az első edzésen a szurkolók Litsingit, Foxit és Ebalát is hiányolhatták a pályáról. Mindhárom játékos indokoltan maradt távol, közülük Ebala már Kecskeméten tartózkodik és külön készült a társaktól. Litsingi és Foxi ugyanakkor próbajátékon szerepelnek.

Foxit a Metz teszteli az elkövetkező napokban, a francia csapat ezután dönthet arról szerződtetik-e közép-afrikai támadót. Litsingi ügye valamivel előrébb tart, vietnámi tesztelése után napokon belül akár konkrét ajánlatot is kaphat a KTE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!