Egyperces

2012.01.06. 19:23

Párjával megkínozta, majd vízbe fojtotta saját öccsét

Boszorkánynak hitték, ezért addig kínozták, amíg belehalt sérüléseibe egy 15 éves fiú Angliában.

munkatársunktól

A 15 esztendős Kristy Bamut 28 éves lánytestvére és annak barátja, a szintén 28 éves Eric Bikubi támadt rá karácsonykor. A pár azt állította, hogy rossz hatással van a 3 éves fiukra Kristy és két másik lánytestvére, hiszen mindhárman boszorkányok - írja a The Sun.

Kristy Bamut napokon át ütötték-verték saját rokonai. Botokkal, vasrudakkal, kalapáccsal és vésővel támadtak a fiúra, összesen 101 sebet ejtve rajta.

A pár kegyetlen tortúrának vetette alá a 15 éves fiú másik két lánytestvérét is, szintén boszorkányűzés indkolával. Mindhármukat összeverték, étlen-szomjan tartották, és nem engedték aludni. A legtöbbet azonban Kristy-t bántották; volt, hogy arra kényszerítették 20 és 11 éves testvéreit, hogy saját testvérüket bántalmazzák.

A válogatott kínzások után a fiú úgy döntött, „bevallja" bűneit, hátha véget érnek a szenvedései. Ennek ellenére belenyomták a fürdőkádba, hogy „megleckéztessék" – a fiú ekkor már a saját haláláért könyörgött. Amikor a víz alá nyomták, nem volt ereje ellenkezni, és megfulladt.

A pár csütörtökön állt először a bíróság elé, a perük még folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!