Helyi sport

2014.04.04. 20:52

Szeged 2011-Grosics Akadémia: rangadó Fehérváron

Túl van az éllovas elleni rangadón a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely győzelemmel tudta le a soroksári mérkőzést, nyert a Szekszárd ellen is, most pedig itt az újabb nehéz mérkőzés a labdarúgó NB III Közép csoportjának 22. fordulójában – ezúttal Székesfehérváron a Videoton II. ellen.

Munkatársunktól

A [namelink name="Nyilas Elek"] vezette tabellamásodik alakulat ma 16.30- tól lép pályára a fehérvári Sóstói Stadionban a negyedik helyezett otthonában. A két együttes egyaránt az akadémiai nevelésben hisz, ráadásul a Videoton II. tavasszal még hibátlan, miközben a Szeged 2011-GA harcban áll a feljutásért.

A Videoton II. együttesében csupa 19–22 éves fiatal kapott szerepet a legutóbb Maglódon győztes keretben, és olyan sok segítség nem érkezhet az NB I-es nagycsapattól sem, hiszen a Videoton szintén ma 18 órakor lép pályára Kecskeméten.

– Örülök az ilyen ellenfélnek, mert két olyan csapat találkozik, amely játssza a futballt, így pedig csak jó mérkőzés alakulhat ki. Azt nem bánom, hogy a portugál Lupeta kiállítás miatt eltiltott lesz, hiszen sok gondot okozott nekünk otthon a gyors, robbanékony támadó. Fontos, hogy tovább lihegjünk a Soroksár nyakában, érezze riválisunk a leheletünket, ehhez pedig győznünk kell – vélte Nyilas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában