Kecskemét és környéke

2014.02.17. 14:37

20 milliós cigarettafuvart fogtak a Bács megyei rendőrök - fotó, videó

Földúton és erdőben követték a rendőrök azt a gépjárművet, amiben több tízmillió forint értékű külföldi zárjegyes cigarettákat találtak.

Egy kunbajai úton Bácsalmás irányába közlekedő kisteherautót 2014. február 16-án 19 óra körüli időben a járőrök igazoltatni akarták, de a sofőr a rendőröket észlelve megfordult és az egyik földúton elhajtott Bácsalmás felé.


Az egyenruhások a földúton az ismeretlen kistehergépjármű nyomait követve egy erdőhöz értek, amit már csak gyalogosan tudtak megközelíteni. Több kilométerrel távolabb 20 óra 20 perckor megtalálták az elhagyott gépkocsit az erdőben, amiben nem tartózkodott senki, az indítókulcs viszont benne volt. A gépjárműben több mint húszmillió forint értékben találtak külföldi zárjegyes cigarettákat az egyenruhások.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A gépkocsit büntető feljelentéssel átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak. Az ügyben emellett jövedéki eljárás is indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!