Szeged és környéke

2012.03.21. 12:36

Itt ne parkoljon Szegeden március 22-23-án!

Szeged – Szegeden március 23-án közterületen tartandó rendezvények miatt a következő helyszíneken megállási és várakozási tilalom lesz érvényben március 22-én 18 órától 23-án 18 óráig. Sőt, van ahol nem is korzózhat!

Delmagyar.hu

A Szent-Györgyi Albert évfordulóhoz kapcsolódó konferenciasorozat, valamint a lengyel és a magyar köztársasági elnök szegedi látogatása kapcsán lépnek életbe a közlekedési korlátozások, ideiglenes lezárások.

Íme a lista:
- Dugonics tér 11. előtti parkolóban egészen az Árpád térig,
- Somogyi utca 9–13. előtti szakaszon,
- Somogyi utca 3–7/B. előtti szakaszon az úttest mindkét oldalán,
- Dóm tér 13–15. előtti szakaszon az úttest mindkét oldalán,
- Zrínyi utcában az Aradi vértanúk terétől az Eötvös utcáig a páros házszámú oldalon,
- Toldi utcában a Somogyi utca és az Eötvös utca közötti szakaszon, az úttest mindkét oldalán.

Kedvenc képszerkesztőnkkel, a Painttel összerakott térképen a piros görbék a parkolási, a kékek a gyaloglási, kerékpározási tilalmat jelzik.

Kedvenc képszerkesztőnkkel, a Painttel összerakott térképen a piros görbék a parkolási, a kékek a gyaloglási, kerékpározási tilalmat jelzik.

A gyalogos és kerékpáros forgalmat is korlátozza pénteken a rendőrség. A Dugonics téren, az Árpád tértől a körforgalomig vezető kerékpárúton, valamint a Kárász utcától az Árpád térig terjedő sétányon, a szökőkút területére is kiterjesztve március 23-án 10 órától 17 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!