Szentes és környéke

2015.06.15. 21:25

Benkóékkal kezdődik a nyári színház Szentesen

Szentes - A Benkó Dixieland Band koncertjével kezdődik jövő vasárnap az idei Szentesi nyári szabadtéri színház elnevezésű programsorozat.

Munkatársunktól

A megyeháza udvarán évről évre megszervezi a művelődési központ az előadásokat, amelyek rendkívül népszerűek a helyiek körében. Ezen a nyáron június 21. és augusztus 29. között tizenegy alkalomra lehet jegyet váltani, ezek között színdarab, humorest és zenés program is lesz. Visszatér egy este erejéig két, a Kurca-parti városban született dumaszínházas, [namelink name="Kőhalmi Zoltán"] és [namelink name="Hajdú Balázs"] július 10-én szórakoztatja a közönséget. Neves színészekkel érkezik Szentesre a Bánfalvy Stúdió és a Budaörsi Latinovits Színház, a nyárzáró program idén is a népzenei találkozó lesz.

Rossz idő esetén sem kell feltétlenül mást tervezni, ha esik, néhány programnak a református templom, az ifjúsági ház vagy a sportcsarnok biztosít fedett helyet. Jegyeket az ifjúsági házban, a Babilon könyvesboltban és a helyszínen lehet kapni. A részleteket a www.szentesimuvelodesikozpont.hu oldalon olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!