Szeged és környéke

2015.08.13. 10:53

Botokkal és sokkolóval raboltak ki szíreket Mórahalmon

Egy lakatlan tanyánal bántalmazták a sértetteket - elvették tőlük a a készpénzt, mobiltelefonokat és karórákat. A gyanúsítottakat elfogták.

delmagyar.hu

A nyomozás eddigi adatai alapján 2015. július 23-án a 37 éves mórahalmi F. Attila és a 23 éves mórahalmi P. Vanda Mórahalom külterületén megegyezett 3 szír illegális bevándorlóval, hogy Budapestre viszik őket. A 21 éves budapesti V. Jánossal autóba ültették őket, majd egy lakatlan tanyához mentek, ahol botokkal és sokkolóval bántalmazták a sértetteket. Elvették tőlük a náluk lévő készpénzt, mobiltelefonokat és karórákat.

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya másnap elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Attilát és P. Vandát, akik előzetes letartóztatását a nyomozási bíró elrendelte. A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai 2015. augusztus 12-én a fővárosban elfogták V. Jánost, akit Szegedre szállítottak. A rendőrök kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A 3 gyanúsított ellen a további eljárást csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Szegedi Rendőrkapitányság folytatja le.

Elfogták a szegedi rendőrök 2015. augusztus 12-én a 44 éves K. Jánost, aki a megalapozott gyanú szerint részt vett a 2015. június 28-án Szegeden, egy szír bevándorló sérelmére elkövetett csoportos rablásban. A rendőrök kihallgatását követően őt is őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!