Egyperces

2015.08.25. 16:30

Kevin Bacon színházi szerepet kapott

A Golden Globe-díjas színész fogja alakítani a lábtörött sajtófotós szerepét a Hátsó ablak című bűnügyi drámában.

A Golden Globe-díjas Kevin Bacon fogja alakítani a lábtörött sajtófotós szerepét a Hátsó ablak című bűnügyi drámában, amelyet 1954-ben Alfred Hitchcock vitt filmre.

A connecticuti Hartford Stage színház kedden közölte, hogy a filmsztár fogja alakítani a kerekesszékhez kötött fotóriportert, aki New York-i lakásának ablakából a szemben lévő lakásokban élőket megfigyelve gyilkosságnak lesz szemtanúja.

A színpadi adaptációt Keith Reddin készítette, október 22. és november 15. között lesz a színház műsorán.

Alfred Hitchcock Cornell Woolrich novellája alapján készítette nagysikerű filmjét, amelyben az Oscar-díjas James Stewart alakította a fotóst, partnere a későbbi monacói hercegné, Grace Kelly volt.

Kevin Bacon Golden Globe-díjat kapott A lélek útja című filmben nyújtott alakításáért, és játszott Oliver Stone JFK - A nyitott dosszié című dokumentumdrámjában, A veszélyes vizeken és Az egy becsületbeli ügy, az Apollo 13 és az X-Men: Az elsők című filmekben is.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!