Helyi sport

2015.10.01. 16:38

Szerb centerrel pótolja Brkicet a Szedeák

A megsérülő bosnyák magasember helyére az NB I A csoportos kosárlabdacsapat szerződtette a 34 éves Vladimir Ticát.

delmagyar.hu

Megírtuk: a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos kosárlabdacsapatának nyáron igazolt bosnyák centere, Jozo Brkic megsérült a székesfehérvári felkészülési tornán, oldalszalag-szakadása miatt legalább másfél hónapra kidőlt. A klub a pénteki, Körmend elleni bajnoki rajt előtt igyekezett őt helyettesíteni, és a vezetőség munkáját eredmény koronázta.


Leigazolták azt a szerb Vladimir Ticát, aki 34 esztendős, 208 centiméter magas, és legutóbb a román BC Timisoara csapatában játszott, többször nyert román bajnokságot. Tica a Crvena zvezdában kezdte profi pályafutását, de megfordult a Hemofarm, a Dinamo Moszkva, a Himik Juzsnyij, a Dexia Mons, a Phantoms Braunschweig, a Polpak Świecie, a Basket Kwidzyn, az AZS Koszalin, a PBG Basket Poznan, a Buducsnoszt Podgorica és a CSU Asesoft Ploiesti együtteseiben is. Tavaly 26 meccsen 11,7 pontot és 4,8 lepattanót átlagolt.

 

Tica a Szeged új centere

Tica a Szeged új centere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában