Helyi sport

2007.06.10. 16:19

Vajda Attilát felidegesítette az éjszakai autófeltörés

A Démász-Szeged kenusa, Vajda Attila 500 m-en is Eb-induló lett, viszont a verseny alatt feltörték a kocsiját, így igen mérgesen ért véget számára a második válogató, egyben országos bajnokság.

Mádi József

Vajda Attilának boldognak kellett volna lennie, ehelyett tegnap a verseny után rettentően mérges volt. Nem a teljesítménye miatt. Mert az kiváló [namelink name="Vécsi Viktor"] tanítványának. Szétrobban az erőtől, hihetetlen gyors a hajrában, és duzzad az önbizalomtól.

– Hajnalban az újszegedi sportgarzonnál feltörték a kocsimat – mondta láthatóan feldúltan a Démász-Szegedi VE olimpiai harmadik kenusa. – Nem téveszthették el a járművet, hiszen a nevem ott van az autó oldalán. Szerencsére nem vittek el semmit belőle, igaz, nem is nagyon tudtak volna mit, de a kisablakot kitörve lehajtották a hátsó ablakot, majd a kocsiban szétlocsolták az ülésen lévő ásványvizet. Természetesen feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen.

Vajdának nem volt ilyen szomorú az egész hétvégéje. Korábban, a Maty-éri Világkupán ezer méteren már kvalifikálta magát az Eb-re, és most a szegedi második válogatón ez sikerült neki 500 m egyesben is. A verseny szegedi hősének nevezhetjük, hiszen elképesztő akarattal éri el sikereit..

– Nem így terveztem az ötszázat, hiszen nem számítottam ilyen nagy csatára. Örülök, mert a fontos, olimpiai számokban bizonyítottam. A kétszázas bronz pluszban jól jött, míg a sprintnégyesben megversenyeztettük a klubtársakat – értékelte produkcióját Vajda.

A kenus a továbbiakban is a Maty-éren edz az Eb-ig.
– Nem zavar, hogy két távra is oda kell figyelnem, hiszen az ezer métert minél jobban kell csinálni, és abból lehet majd az 500 m-re felkészülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában