Helyi sport

2007.06.26. 16:19

Öcsi-kupa Sándorfalván

Ötödik alkalommal rendezték meg Sándorfalván az Öcsi-kupa nemzetközi utánpótlás labdarúgótornát.

A legidősebbek, a '95-ösök nagypályán mérték össze tudásukat. A Szarvas csak a több rúgott góljának köszönhette első helyét. Második a házigazda Sándorfalva, harmadik pedig – szintén azonos pontszámmal – a Déli Apró-RTE-SZVSE lett.

A nyolc gárdát felvonultató '96–'97-eseknél nem férhetett kétség a Kistelek (Szatmári Róbert, Ungi Máté, Ungi Martin, Tóth Roland, Lévai Norbert, Fodor Dániel, [namelink name="Molnár Csaba"], Szentes-Bíró Tamás, Zsótér Donát, Mendebaba Szásá, Szélpál Norbert; edző: Czeigerschmidt Roland) elsőségéhez. A gárda a szerb Bácska csapatát 6–0-ra, a Szarvast 5–0-ra, a Mindszentet 7–1-re, az elődöntőben a 3. helyen végzett Déli Apró-RTE-t 4–1-re, míg a döntőben a Sándorfalvát 9–2-re győzte le.

A legkisebbeknél a szegedi Déli Apró-RTE (Wilhelm Kristóf, Varnyú Attila, Sóti Gellért, Faragó Dávid, Zsikó Zsanett, Kovács Gergő, Monori Levente, Lovai Ramon; edző: Kiss László) hódította el a serleget, miután a Sándorfalvát 8–1-re, a Kisteleket 8–2-re, a fináléban pedig a Medgyesegyházát 2–0-ra verte. A további sorrend: 3. Ferencvárosi Dalnoki Focisuli, 4. Sándorfalva.

Megyei Különdíjasok

'95-ösök, legjobb kapus: Faragó Barát Zoltán (Sándorfalva); legjobb játékos: Szabó Roland (Déli Apró-RTE-SZVSE). '96–'97-esek, legjobb kapus: Szorda Sándor (Mindszent); legjobb játékos: Csamangó Tibor (Déli Apró-RTE); gólkirály: Szélpál Norbert (Kistelek – 15 találattal). '98–'99-esek, legjobb kapus: Széll József (Sándorfalva).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában