Helyi sport

2007.09.21. 16:19

Labdarúgás NB II: nincs rajtuk nyomás

A labdarúgó NB II keleti csoportjának hetedik fordulójában ma 17.30-kor a Fradi otthonában lép pályára a Makó.

Szélpál László

Általános megdöbbenésre a bajnokság toronymagas esélyesének kikiáltott Ferencváros hat fordulót követően a megszerezhető pontok számát illetően csak ötvenszázalékos szereplésre volt képes. Ezzel a silány mutatóval pedig mindössze a hetedik helyre jók egyelőre a zöld-fehérek. Hát többek között ezért is mernek bizakodni a 11 ponttal a negyedik pozíciót elfoglaló makóiak.

A várható kezdőcsapat

Czirbus – Rakonczai vagy Béres, Dálnaki, Szamosszegi, Gévay – Kulacsik, Magyar, Puskás, Podonyi – Bány – Schreiber.

– Egész héten sokat beszélgettünk a találkozóról – árulta el [namelink name="Kolozsvári János"], a Makó edzője. – A srácokat nem kellett különösebben ösztökélni, igaz, az már régen rossz lenne, ha valakit nem dobna fel, hogy a Fradi ellen játszhat. A nyomás nem rajtuk, hanem Mátyusékon van, győzelmi kényszer alatt nem olyan könnyű ám futballozni.

A Maros-partiak eddig jobban szerepeltek az előzetesen vártnál, de ez csak a hazai meccsekre (győzelem a Tuzsér, a Jászberény és a Baktalórántháza ellen) értendő. Idegenben már közel sem megy ilyen jól: a kecskeméti 1–1 bravúr, a tököli 1–1 még elmegy, viszont a ceglédi 0–3 kudarc. A mai meccsen lehet kozmetikázni a statisztikát. Ez a Fradi ugyanis gyengébbnek tűnik a tavalyinál...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában