Helyi sport

2014.12.21. 20:05

Kék Mókus-kupa: sokáig ünnepeltek

Az elmúlt évekkel ellentétben ezúttal igazán jó kis döntőt láthatott a közönség – nagyjából 1200-an voltak a csúcsidőszakban az újszegedi sportcsarnokban – a 28. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna nyílt kategóriájának döntőjében.

Munkatársunktól

Nyílt kategória, döntő: Varga Pince–Fit World O'Neill 3–6 (2–2). Gólszerzők: Magyar, Zsótér, Tóth A. ill. Szentes-Bíró (2), Teimel (2), Hegyesi, Kasza.
A győztes névsora: [namelink name="Pluhár Gábor"], [namelink name="Simon István"], [namelink name="Bullás Imre"], [namelink name="Szentes-Bíró Tamás"], [namelink name="Szalma Gergely"], [namelink name="Kalmár Tibor"], [namelink name="Dalibor Crknenjakov"], [namelink name="Szántó Adrián"], [namelink name="Hegyesi Zsolt"], [namelink name="Kiss Márió"], [namelink name="Teimel Márk"], [namelink name="Kasza Ferenc"], [namelink name="Martusz Péter"], [namelink name="Szűcs Sasa"], [namelink name="Német Viktor"]. Csapatvezető: [namelink name="Csiszér Rómeó"].
A 3. helyért: Légiósokk–Eurosweet 1968 3–5 (1–0). Gólszerzők: Szűcs, Kovács, Szarvas, ill. Lovre (2), Kobiljszki (3).

A labda nyomában. Fülöp (balról), Szalma, Puskás és Kasza.

A labda nyomában. Fülöp (balról), Szalma, Puskás és Kasza.
A +35-ös trófea elnyerése után (időrendben ez volt hamarabb a torna gálanapján) a Varga Pince nyilván duplázni szeretett volna, és erre minden esélye megvolt, hiszen hamar kétgólos előnyhöz jutott. Ezután azonban a Fit World O'Neill szárnyakat kapott, előbb kiegyenlített, majd futsalosai (Bullás, Szentes-Bíró, Teimel, Hegyesi Zs.) révén elhúzott 6–2-re.

A szépítés Tóth Attilától nem volt csúnya, hiszen „okszival" ért bele egy lőtt passzba, de ez sem vigasztalta a Varga Pincét: nem sikerült a duplázás, nyert a Fit World O'Neill, mégpedig teljesen megérdemelten. Az okok? Akár a sorrendben második döntőjüket játszó, rutinos játékosok (Magyar, Tóth A.) fáradtsága is lehetett.

A Fit World O'Neill vezetői, Almási László és Csiszér Rómeó, valamint a játékosok a finálé után még sokáig az öltözőben ünnepeltek – együtt mindenki. Talán ez is volt a titka a győztes csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában