Makó és környéke

2014.10.21. 12:10

Halálos baleset a 43-ason Kiszombornál

Meghalt annak a Trabantnak a sofőrje, aki kedd délelőtt háromnegyed 10 körül a 43-as főútvonal Kiszombor melletti szakaszán frontálisan ütközött a szembe jövő sávban egy Suzukival.

Szabó Imre

12.32 A rendőrök végeztek a helyszíneléssel, a forgalom mindkét irányba zavartalan.

- Kiszomborról jöttem Makó fele traktorral, vittem a búzámat, és a haleszi buszmegállóhoz érve, oldalra nézve azt láttam, hogy megelőzött nagy sebességgel egy Trabant. A következő pillanatban meg már azt, hogy a kocsi az ütközés után felrepül a levegőbe és kigyullad, majd felborulva földet ér elevenítette fel a kedd délelőtti halálos baleset egyik szemtanúja, [namelink name="Soós László"] a történteket.

A férfi megállt, a helyszínhez szaladt, hogy segíteni próbáljon és ugyanezt tette egy szemből jövő autó vezetője is a mentőket ő értesítette. - A Suzuki ajtaját ketten nyitottuk ki feszítővassal. A volánnál ülő nőnek azt mondtuk, ne szálljon ki, a másik ajtót nem tudtuk kinyitni. A Trabantnál sajnos már nem volt mit tennünk - tette hozzá.

Halálos baleset Kiszombornál. Fotó: Szabó Imre (képgaléria)


A megyei rendőr-főkapitányság a balesettel kapcsolatban az elsődleges adatok alapján úgy tájékoztatta lapunkat, hogy a 43-as főútvonal Kiszombor melletti szakaszánál, a 28-as kilométer közelében, a kiszombori elágazásánál délelőtt háromnegyed 10 körül a Trabant sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között elveszítette az uralmát a jármű felett. Lekapott az útról, majd a kormányt balra rántotta, és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött egy vele szemben közlekedő Suzukival. A baleset következtében a Trabant sofőrje a helyszínen meghalt, a Suzuki sofőrje és utasa súlyosan megsérült. Őket a mentők kórházba vitték.

Korábban írtuk:

A főutat a rendőrség a mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta, a forgalmat Kiszombor felé terelik.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Trabant haladt a 43-as számú főúton Szeged felől Makó irányába október 21-én 9 óra 45 perc körüli időben. A 28-as kilométer közelében, a kiszombori elágazásánál, a Trabant sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között elveszítette az uralmát a jármű felett. Lekapott az útról, majd a kormányt balra rántotta, és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött egy vele szemben közlekedő Suzukival.

Halálos baleset Kiszombornál. Fotó: Szabó Imre (képgaléria)


A baleset következtében a Trabant sofőrje a helyszínen meghalt, a Suzuki sofőrje és utasa - az elsődleges adatok szerint - súlyosan megsérült. Őket a mentők kórházba vitték.

A főutat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Kiszombor felé terelik.


Korábban írtuk:

Az elsődleges adatok szerint két jármű ütközött a 43-as számú főúton, a 28-as kilométer közelében, a kiszombori elágazásnál 2014. október 21-én 9 óra 45 perc körüli időben.

A mentés a helyszínen folyamatban van, ezért a rendőrség az utat lezárta. A forgalmat Kiszombor felé terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!