Kecskemét és környéke

2013.01.23. 21:53

Polgárőrök fogták el

Kiskunfélegyháza - A kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Polgárőr Egyesület polgárőrei 2012. január 19-én 19:00 órakor járőrszolgálatuk során, Kiskunfélegyháza külterületén – ún. Selymes részen – egy férfira lettek figyelmesek, aki az úton egy zsákot cipelt. A polgárőrök gépkocsija láttán a férfi a nála lévő zsákot eldobta. Ezt észlelték a polgárőrök, és mivel látták, hogy a férfi zavartan viselkedik, ezért értesítették a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságot.

Delmagyar.hu

A rendőrök kiérkezésekor a férfi elmondta, hogy a zsákban lévő 2 db 5 literes vegyszert az egyik közeli tanyából lopta el.
A férfi átmászott a tanya kerítésén az udvarra, majd a főépület a nyitott ajtaján bement, és a belső helyiségből elvitt 10 liter Nonit növényvédő szert. A lopással okozott kár 20.000,-Ft.

Az ügyben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást bekerített helyre, a jogosult tudta és beleegyezése nélkül bemenve, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 31 éves román állampolgárságú kiskunfélegyházi férfi ellen.

A férfi nem került őrizetbe, szabadlábon védekezik.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!