Szeged és környéke

2013.01.23. 21:56

Botka élőben a Vtv-n és portálunkon

Szeged - Élőben közvetíti a városi televízió ma délután 5 órától a városháza díszterméből Botka László polgármester évindító beszélgetését – mondta lapunk érdeklődésére Zelena András, a VTV vezetője.

Munkatársunktól

A december 13-i rendkívüli szegedi közgyűlés is így indult, amelyen a jobboldali többség menesztette állásából Bátyai Edinát, a szabadtéri játékok igazgatóját. A közgyűlés előtt pár nappal Zelena még a nyilvánosság mellett volt, úgy nyilatkozott lapunknak, hogy a téma miatt szeretnének közvetíteni a rendkívüli ülésről. A városi televízió be is jelentkezett a december 13-i közgyűlésről, majd pár perc elteltével váratlanul összepakolt a stáb.

A VTV vezetője akkor ezt azzal indokolta, hogy nem kapták meg az önkormányzattól a novemberi és decemberi támogatást, mintegy tízmillió forintot. Amikor erre tegnap emlékeztettük Zelena Andrást, a városi televízió vezetője hangsúlyozta: élőben és végig közvetítik csütörtökön A polgármester beszámol című közéleti kávéházi rendezvényt a városházáról. Ezen [namelink name="Botka László"] Szeged idei terveiről beszél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!