Kecskemét és környéke

2013.01.23. 21:57

Húszezresek nyomtatópapíron

Kiskunhalas - A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el 2012. március 27-én pénzhamisítás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Delmagyar.hu

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a Kiskunhalasi rendőrök a járőrök segítségével ma hajnalban összehangolt rendőri akció során egyszerre 4 kiskunhalasi helyen tartottak házkutatást, melynek eredményeként multifunkciós nyomtatókat, 5.000,- 10.000,- és 20.000,- Ft. címletű hamis bankjegyeket találtak, melyek közül 15 hamisítvány A4-es papírra már ki volt nyomtatva, de még nem vágták fel. Hamis pénzt összesen 365.000,- Ft névértékben találtak a nyomozók.

A nyomtató

A nyomtató
A rendőrök az ügyben egy 20 éves, egy 30 éves és egy 32 éves kiskunhalasi férfit hallgattak ki gyanúsítottként, őrizetbe vételük mellett folyik velük szemben az eljárás, mindhármuk előzetes letartóztatását kezdeményezi a rendőrség.

Papyrlapra nyomtaott húszezresek.

Papírlapra nyomtaott húszezresek.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!