Bulvár, celeb

2014.12.18. 11:27

A Cotton Club Singers a Heim Pál kórházban énekelt

A zenekar január 12-én az Erkel Színházban tartja 20 éves jubileumi koncertjét.

Munkatársunktól

A Cotton Club Singers január 12-én az Erkel Színházban tartja 20 éves jubileumi koncertjét,​ mellyel egyben a Heim ​Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegének​ daganatos kisbetegeit is támogatják.

A zenekar tagjai szerdán meglátogatták a gyerekeket, akik a körülményekhez képest nagy örömmel fogadták a meghitt hangulatú éneklést, játékokat és finomságokat.

A 17 hónapos Szonja anyukája szerint a most félénknek tűnő kislány a babának legalább annyira örült, mint a Hello Kitty-s ajándékoknak.

A Cotton Club Singers hölgytagjait igencsak érzékenyen érintette a látogatás. Elárulták, szeretnének másokat is arra biztatni, hogy karácsonykor gondoljanak az elesettekre, rászorulókra, beteg gyermekekre.

Dr. Péter György, a Gyermekonkológiai Osztály főorvosa nagy örömmel fogadta a csapatot.

- A kicsiknek és szüleiknek egyaránt jól esik, ha úgy érzik, nincsenek teljesen magukra hagyva a bajban, mások is törődnek a sorsukkal. - ​A főorvos szerint lélektanilag képtelenség átérezni ezeknek a családoknak a mindennapjait, akik közül sokan bizony éppen karácsony környékén várják szorongással a legújabb leleteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!