Helyi sport

2013.01.16. 16:15

Elment a támogató

Barna Lajos elment. Mecénás volt, még egykor a Délmagyarország is díjazta.

Süli Róbert

Barna Lajos

Barna LajosÉvekkel ezelőtt ültem a Szeged étterem teraszán. Hallgattam, mert mesélt. Sztorizott. Volt mesélnivalója, hiszen sok-sok minden történt vele az életben. A sport a mindene volt. Mindenevő volt, azonban nagy szerelme a futball volt. Régen volt csapata is. A Kisbojtár. Jó focisták kergették nála a labdát, nyertek is egy halom kupát. Járták az országot, nyerték a tornákat. Szerették, mert szerette a futball.

A SZEOL öregfiúcsapatát külföldre is vitte. Vitte, mert sok barátja élt Ausztriában, Németországban. Volt olyan túra, amelyről a hazaút több mint egy napig tartott. Nagy szíve volt. Adott. Sokat. Mennyit kapott? Talán nem annyit, amennyit ő adott.

Barna Lajos elment. Mecénás volt, még egykor a Délmagyarország is díjazta. Éppen a közelmúltban említette ezt egykori rovatvezetőnk, Bagaméry László. A támogató már nincs közöttünk. Holnap 9 órakor a Tisza mellett, az árvízi emlékműnél búcsúzhatunk el tőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában