Helyi sport

2012.01.02. 18:39

Szeged Beton: edzések szerdától

Vincze Balázs vezetőedző holnap 9.30-kor kondiedzéssel nyitja a felkészülést, majd este úszás szerepel a programban. A hét a ráhangolódásé lesz a 2011-ben magyarkupa- győztes együttes számára. <br>

Munkatársunktól

Az új-zélandi Joseph Kayes és a horvát világbajnok [namelink name="Aljosa Kunac"] a hét végén csatlakozik a kerethez.

A magyar válogatottal készülő [namelink name="Baksa László"], [namelink name="Török Béla"] és [namelink name="Turzai Gábor"] sorsa a Volvo-kupa után dől el, ekkor derül ki, hogy tagjai lesznek-e a hollandiai Európa-bajnokságon szereplő együttesnek.

[namelink name="Aaron Younger"] január 20-án csatlakozik a Betonhoz, addig az ausztrál válogatottal készül. A szegedi együttes január 16-án és 17-én edzőmeccset játszik majd az újszegedi sportuszodában a Hódmezővásárhelyen készülő magyar junior válogatott ellen. Január 19-étől előbb Luganóban, majd Reccóban edzőtáborozik a csapat, Olaszországban több edzőmeccset is játszik.

Youngerék ezüstje

A Szeged Beton ausztrál légiósa, Aaron Younger a második helyen végzett ideiglenes csapatával, a Fremantle Marinersszel a hagyományos ausztrál pólótornán, a Tom Hoad-kupán. Younger végig csapata egyik legjobbja volt, a fináléban végül a Beton BL-csoportjában szereplő szerb Partizan Beograd ellen szenvedtek 11–9-es vereséget.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában