Helyi sport

2014.12.01. 15:54

Presztízsmeccs: a BVSC-t fogadja a Szegedi Vízmű Taylor&Nash

Barna Tamás szerint mivel még össze kell forrnia csapatának, most még csak annyi a cél, hogy egy jó meccset játsszanak az esélyesebb zuglóiak ellen.

Munkatársunktól

A női vízilabda OB I kilencedik fordulójából ma előrehozott mérkőzést játszanak, a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem ugyanis 18.30-tól a SZUE-ban fogadja a BVSC csapatát.

– Az eredetinél korábbi időpontot mi kértük, szerettünk volna pár nappal meghosszabbítani a téli pihenőt. Egy igazi presztízsmeccsre számítunk, amelyet más célokkal várunk most, mint majd tavasszal. Mivel még össze kell forrnia csapatunknak, most még csak annyi a cél, hogy egy jó meccset játsszunk az esélyesebb zuglóiak ellen, de tavasszal már szerintem akár foghatók is lehetnek, akkor már nemcsak az Egerrel, de a BVSC-vel és a Dunaújvárossal is szeretnénk versenyezni, meglepetést okozni. Nagyon bízunk benne, hogy a remek hangulatot teremtő B közép most is úgy szurkol nekünk, ahogy eddig, mert erőt adnak nekünk, az ellenfeleket pedig gyengíti, hiszen nincsenek hozzászokva ilyen hangulathoz – nyilatkozta lapunknak [namelink name="Barna Tamás"] vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában