Digitália

2014.12.05. 17:33

Nem lehet mobilparkolni vasárnap hajnalban

Vasárnap hajnali 2 óra 00 perc és 4 óra 00 perc között ugyanis szünetel a mobilfizetési rendszer, így az e-matrica, a viszonylati jegyvásárlás és mobilparkolás is.

Karbantartási munkálatok miatt 2014. december 7-én hajnali 2 óra 00 perc és 4 óra 00 perc között, 2 órán keresztül, a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer teljes működése szünetel; ezért ez idő alatt a mobilfizetési szolgáltatások - az e-matrica, a viszonylati jegyvásárlás és mobilparkolás - nem érhetők el - közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a karbantartás érinti a mobilparkolás szolgáltatást, valamint az e-matrica és a HU-GO mobil viszonylati jegyvásárlást egyaránt.

A szolgáltató felhívja a figyelmet, hogy a nap 24 órájában - így a karbantartás ideje alatt is - díjköteles a parkolás Budapesten a Citadella parkolójában, Debrecenben a nagyerdei mélygarázsban és Zalaegerszegen a Kosztolányi Dezső utcai Csipke Parkolóházban. A parkolási díj sem mobilfizetéssel, sem interneten keresztül nem rendezhető ez idő alatt, a fizetés csak készpénzben történhet.

E-matrica vásárlásra sem lesz lehetőség az érintett időszakban. Autópálya matrica a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. éjjel-nappal nyitva tartó ügyfélszolgálatain és a benzinkutakon vásárolható. Továbbá a HU-GO viszonylati jegy mobilvásárlási szolgáltatást szintén érinti a karbantartás, melyről részletes tájékoztatás a hu-go.hu weboldalon érhető el - olvasható a tájékoztatóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!