Ország-világ

2012.01.13. 19:00

Férfi kézilabda Eb: könnyített határátlépés csoportosan utazóknak

A vasárnap kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokságra a magyar rendőrség a röszkei határátkelőn lehetővé teszi a Magyarországról Szerbiába csoportosan utazók számára a külön sávon történő beutazást.

MTI

A hazai sportági szövetség pénteki tájékoztatójában hangsúlyozta, hogy a könnyített határátlépés érdekében a határon a buszok vezetői fokozottan figyeljék a rendőri jelzéseket.

A hatóságok felhívják minden Szerbiába utazó figyelmét, hogy kiskorú magyar állampolgárok érvényes útlevéllel, személyi igazolvánnyal rendelkező magyar állampolgárok pedig érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazzanak. Fontos továbbá, hogy a személyi, illetve úti okmányok érvényesek legyen a tervezett visszautazás idején is. A rendőrség kéri, hogy mindenki fokozottan ügyeljen gépjárműve okmányainak érvényességére, ha pedig valaki nem saját tulajdonú gépjárművel utazik, a tulajdonos felhatalmazását vigye magával magyar és angol nyelven.

A röszkei határátkelőn a magyar válogatott mérkőzései előtt három-négy órával várható csúcsforgalom, ezért a hatóságok kérik, hogy mindenki induljon el időben, az M6-os autópályáról érkezők pedig lehetőség szerint használják a tompai és a hercegszántói átkelőhelyet is.

A magyar válogatott hétfőn, szerdán és pénteken vívja csoportmeccseit Újvidéken, egyformán 20:15 órai kezdettel, sorrendben az orosz, a spanyol, végül pedig a francia nemzeti csapattal.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában