Kecskemét és környéke

2012.06.24. 10:56

Elhúzott a helyszínről a biciklist gázoló sofőr

Kecskemét – Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy 29 éves férfit, miután egy autós elgázolta Kunfehértó közelében. A sofőr elhajtott a helyszínről.<br>

Delmagyar.hu

A baleset Kunfehértó lakott területén kívül, az 5412-es számú út 5-ös kilométerszelvényénél történt szombat éjszaka – tájékoztatta a delmagyar.hu-t dr. Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A hatóság előtt eddig ismeretlen személy autójával Kunfehértó irányából haladt Kiskunhalas irányába, amikor nem tisztázott okból elütötte az előtte, vele azonos irányba haladó, láthatósági mellényt nem viselő 29 éves, kerékpárját toló férfit. A gépkocsit vezető ismeretlen személy a helyszínről megállás és segítség nyújtás nélkül elhajtott. A balesetben sérült férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi a balesetet okozó személygépkocsit és annak vezetőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!