Foci VB 2014 Brazília

2014.06.12. 19:15

Yenga brazil győzelmet vár a vb nyitómeccsén - videó

A világbajnokság alatt is megrendezzük tippverseny játékunkat: naponta egy meccs, egy tipp. A Szegedi Vadaspark két fiatal nőstény borjúfókája közül Yenga és a brazil válogatott nyerte a csütörtöki nyitómérkőzést.

Kis Réka-Üllei Kovács László

A delmagyar.hu a Brazíliai Labdarúgó Világbajnokság alatt tippverseny játékot rendez: naponta egy kiemelt mérkőzéshez várjuk olvasóink tippjeit, amiben a Szegedi Vadaspark két fiatal nőstény borjúfókája, Yenga és Smilla lesz a segítségünkre.

Yenga brazil győzelmet vár a vb nyitómeccsén. Fotó: Kis Réka-Üllei Kovács László (galéria)


Vb-játékunk lényege, hogy a két fóka két labdáért indul, amelyek a kiemelt meccsünk csapatait jelképezik. Aki hamarabb visszaér az egyik labdával, az a csapat nyer: nálunk legalábbis. Így tehát döntetlen állás is lehet, ugyanis célfotó nem dönt most a befutóról.

A Szegedi Vadaspark Fókái tippelnek a vb nyitómeccsére
Az állatok trénereikkel és labdáikkal lázas készülődésben voltak a csütörtöki találkozó előtt. Bár valószínűleg egyik fogadóiroda se fizet sokat a brazil győzelemre, csütörtöki tippelésünknél sokáig gondban voltak a házigazdák. Smilla és a horvátok jó rajtot vettek, míg a brazilok labdája megfontoltan, kerülő úton közeledett. A rövidzárlatot talán egy brazil buktatás vagy sárga lap okozta? Nem tudni, az viszont biztos, hogy Yenga ugyan kis kitérővel, de magabiztosan vezette a házigazdákat a győzelemig. Ez talán azt sugallja, hogy a 93. perc környékén születik a győztes gól? Rövidesen kiderül!

Holnap a Szegedi Vadasparkban folytatódik a tippelés 15 óra 15-kor, és jövünk a Spanyolország-Hollandia eredménnyel!

Yenga brazil győzelmet vár a vb nyitómeccsén. Fotó: Kis Réka-Üllei Kovács László (galéria)

A vb alatt június 12-től naponta egy mérkőzésre lehet tippelni játékunkban, melynek végén az első 10 helyezett játékos egy-egy Adidas labdát nyer.
Kövesse naponta tippversenyünket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!