Szeged és környéke

2014.04.24. 15:08

Sorsoltunk: nyert páros belépőt a S.Ö.R.-re?

Szeged – Véget ért villámjátékunk. Ott van az öt szerencsés között?

Delmagyar.hu

Arra a kérdésre vártunk választ a páros belépőkért cserébe, hogy a Shakespeare Összes, Rövidítve egyik szereplője, [namelink name="Kálid Artúr"], korábban melyik népszerű magyar tévéfilmsorozatban szerepelt. A helyes megfejtés az Angyalbőrben volt. A velünk játszók közül ezúttal az alábbi öt olvasónknak kedvezett a szerencse:

Dávid Henriett,
Kozák Máté,
Polgár Éva,
Török Zsolt
és
Zsoldi Anna.

Gratulálunk nekik! A nyerteseket sms-ben értesítettük. Ők a tiszteletjegyüket a helyszínen, az IH jegypénztárában vehetik át hétfőn, az előadás előtt negyed órával, nevük, mobilszámuk bemondásával, valamint a visszaigazoló sms bemutatásával.

Korábban írtuk:

Mindenkinek hinni kell valamiben, ugye... Én azt hiszem, kérek még egy sört! Az ismert kocsmai bonmot-t most már a színházra is igaz: a S.Ö.R. ugyanis egy olyan produkció, amelyet legalább kétszer érdemes megnézni. Aki szereti Shakespeare műveit, s ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy valamennyit megismerje, ám úgy ítéli meg, hogy élete hátralévő része valószínűleg nem lesz elegendő ehhez, cseppet se búslakodjon. Bízza rekeszizmai működtetését a „Nem Komplett Shakespeare Művek" három jókedvű, vagány munkatársára: Kálloy Molnár Péterre, Kálid Artúrra és Gáspár Andrásra, akik a nehéz körülmények ellenére (a nézők állandóan közbenevetnek) derekasan végrehajtják a már-már reménytelennek tűnő feladatot: bemutatják a „Komplett Shakespeare"-t...

S.Ö.R.: Shakespeare összes, rövidítve: bemutató április 28-án, hétfőn este héttől az IH-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!