Helyi sport

2013.01.17. 19:50

Világbajnokkal hangoltak az Eb-re

A világbajnok karatenagymester, Rajko Vujosevics a hétvégén edzőtábort tartott Budapesten, ahol a Tisza Volán SC karatésai is megkezdték a felkészülés utolsó szakaszát a törökországi Európa-bajnokságra.

Munkatársunktól

A szerb és montenegrói karatésok 7. danos válogatott edzője már régóta kitűnő viszonyt ápol a magyar válogatottal, és a korosztályos Eb-k előtt egy hónappal rendre kiváló és eredményes edzéseket tart. Így lett világbajnok legutóbb [namelink name="Szegedi Döme"], és így szerzett 2009-ben a Tisza Volán SC sportolója, [namelink name="Kőhegyi Zoltán"] is vb-bronzérmet, aki ezúttal már U21-esként léphet tatamira a konyai kontinensviadalon. Az előzmények biztatóak, hiszen a kvalifikációs versenyeken remekül teljesített, és a felnőttek mezőnyében is magabiztosan debütált a párizsi vb-n. Az edzőtáborban természetesen részt vett a Tisza Volán SC többi versenyzője is, akiknek február közepén kezdődik a harc az őszi vb-szereplésért.

Világbajnokkal készültek a volános karatékák. Fotó: DM/DV

Világbajnokkal készültek a volános karatékák. Fotó: DM/DV

Címkék#karate

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában