Szeged és környéke

2014.02.07. 20:50

Michael Flatley társulata Szegeden

Szeged - Európa-turnéja alkalmával a magyar közönség is újra láthatja a világ legnépszerűbb tánc-showját, a Lord of the Dance-t.

Munkatársunktól

A szegedi sportcsarnokban március 9-én 19 órakor kezdődik a produkció, amelyben két magyar táncos, [namelink name="Papp Zoltán"] és [namelink name="Krén Andrea"] is részt vesz, akik évek óta tagjai a társulatnak. Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, [namelink name="Michael Flatley"] által koreografált előadás az 1996-os bemutatása óta példátlan sikernek örvend. A Los Angeles Times által varázslatos kalandnak nevezett produkció valójában egy, az ír folklór alapjaira épülő utazás az időben, a Jó és a Gonosz klasszikus meséje. A 600 jelmezt felvonultató előadás iramát sejteti, hogy az 50 táncos átlagéletkora 22 év. A fiatal tehetségeket Flatley maga válogatja és tanítja. A Lord of the Dance nem először jár hazánkban, ám a színpadi látványban és kosztümökben feljavított show a rajongóknak is tud újat mutatni.  

Fotó: DM/DV

Fotó: DM/DV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!