Ország-világ

2012.01.07. 17:19

A villamossíneken hagyták autójukat a menekülő táskatolvajok - fotók

A villamossíneken hagyta autóját két tolvaj, miután elmenekült egy fővárosi szállodából, ahol ellopták egy vendég táskáját. <br>

A villamossíneken hagyta autóját két tolvaj, miután elmenekült egy fővárosi szállodából, ahol ellopták egy vendég táskáját.

A történtekről Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: péntek este egy férfi egy erzsébetvárosi, Dohány utcai szálloda előtt kirántotta a hotel egyik vendégének a kezéből a táskáját, majd elszaladt a helyszínről. Ezt követően beszállt egy közelben várakozó, járó motorú autó hátsó ülésére, majd a kocsi sofőrje elhajtott onnan.

A villamossíneken hagyták autójukat a menekülő tolvajok


Később arról tájékoztatta a rendőrséget egy villamos vezetője - folytatta a sajtóügyeletes -, hogy a VIII. kerületi Salgótarjáni úton nem tud továbbhaladni, mert a síneken áll egy üres személyautó. Mint kiderült, ugyanarról a kocsiról van szó, amellyel a tolvajok elhajtottak a Dohány utcából. A járművet elszállították, a villamosforgalom helyreállt.

Sagyibó Melinda közölte: az ügyben a VII. kerületi kapitányság lopás miatt nyomoz a tettesek ellen.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában