Helyi sport

2012.01.24. 19:29

Táncos tehetségek Szentesen

Kiváló éven vannak túl a Szilver TSE táncosai. Az egyik legjobb magyarországi egyesületnek számító szentesieknél nemcsak érmekben mérték a fejlődést, hanem a tehetséggondozásra is nagy hangsúlyt fektettek.

Munkatársunktól

Az egyesület egy Támop-pályázaton közel 50 millió forintot nyert 2011-ben a Táncos Tehetségek Tábora című projektjére, amelyből több tánctábort is szervezhettek.

A Szilver TSE által szervezett szentesi és zánkai táborban tehetségfejlesztő órákon vehettek részt a gyerekek. A fiatalok számos tánccal is megismerkedhettek, ilyen volt az angolkeringő, a tangó, a bécsi keringő, a szamba, a csacsacsa, a rumba és a jive is. A Szilver legjobb oktatói, például [namelink name="Szatmári-Nagy Szilvia"], [namelink name="László Csaba"], [namelink name="Mikes Anna"], [namelink name="László-Németh Anikó"], [namelink name="Szepesi Judit"], [namelink name="Szepesi József"], [namelink name="Markó Ágnes"], [namelink name="Papp Balázs"], [namelink name="Páli Viktória"] és [namelink name="Verebélyi Viktória"] foglalkozott a tehetségekkel, míg a legjobbakat a Hamburgból érkező [namelink name="Asis Khadjeh-Nouri"] tanította. A tehetséggondozásban 39 együttműködő intézmény és 624 fő vett részt.

Címkék#tánc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában