Kecskemét és környéke

2012.01.12. 08:26

Durva: fosztogatják az idetelepült németeket

Kecskemét - Néhány nappal azt követően, hogy egy német férfitól 30 millió forintnyi valutát loptak el, most egy másik német állampolgár autóját fosztották ki.

Delmagyar.hu

Egyre több bűncselekmény éri a Mercedes gyár kapcsán szépen növekvő német populáció tagjait Kecskeméten. Mint arról korábban beszámoltunk, a közeli Lakitelken egy német férfi házából valaki ellopott 80 ezer eurót és kétmillió forint készpénzt. A német állampolgár sérelmére elkövetett lopás bűntettében a Kecskeméti Rendőrkapitányság indított nyomozást.

Szerdán újabb német állampolgár lett bűncselekmény áldozata. Ismeretlen tettes ugyanis hajnalban feltörte egy Szüret utcában parkoló német állampolgár gépkocsiját, majd abból egy navigációs berendezést és egy Iphone telefont lopott el. Az okozott anyagi kár közel 500 ezer forint. A Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!