Helyi sport

2013.07.19. 20:35

Nyílt edzés, bérletárusítás

Hétfőn 18 órakor hivatalosan is megkezdi a felkészülést a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a 2013–2014-es szezonra.

Munkatársunktól

A klub vezetése úgy döntött, hogy a nyitótréninget megnézhetik a szurkolók is. A foglalkozás előtt hivatalosan is bemutatják az új edzőt, Juan Carlos Pastort, segítőjét, Marko Krivokapicsot, illetve a nyári igazolásokat, a magyar válogatott Ilyés Ferencet, a spanyol válogatott Niko Mindegíát és Roberto García Parrondót, a bosnyák válogatott Vladimir Vranjest. Az edzés végén a szurkolóknak lehetőségük lesz közös fotót készíteni, illetve autogramot kérni.

Éppen hétfőn kezdi el a Pick Szeged árulni a szezonbérletet. 15 órától az edzés végéig az újszegedi sportcsarnokban lehet majd vásárolni. A mixbérlet (nemzetközi mérkőzések, hazai bajnoki és kupameccs) 40 ezer forintba, a hazai bérlet (hazai bajnoki és kupameccs) 25 ezer forintba, a B közepes bérlet (minden meccsre) 20 ezer forintba kerül. Minden drukker a bérlet mellé egy kék színű csapatmezt kap majd ajándékba. A klub elfogadja a SZÉP-kártyát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában