Kék hírek

2014.04.18. 17:20

A pap helyett a rendőröknek gyónt - videó, fotó

A 20 éves férfi egy templomból ellopta a sekrestyés táskáját.

Munkatársunktól

Lopás gyanújával folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság M. R. ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint március 7-én a tatai Szent Kereszt templom sekrestyéjéből az Úrnapi körmenet és szentmise ideje alatt eltulajdonította a sekrestyés táskáját - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A táskában készpénz, mobiltelefon és a sekrestye kulcsa volt. A gyanúsítottat április 17-én fogták el a tatai nyomozók. A nála tartott házkutatáson a rendőrök megtalálták a templom kulcsát, melyet visszaadtak a papnak.

Videó: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság
A 20 éves tatai férfit még aznap gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. M. R. elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy hazafelé menet egy hirtelen vezérelt ötlettől nyitott be a templom oldalsó ajtaján. Maga is meglepődött, hogy azt nyitva találta. Felkapta az ott talált táskát és elmenekült. A telefont a táskával együtt eldobta, a pénzt elköltötte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!