Kecskemét és környéke

2012.01.03. 11:17

Mentőautó balesete Bács-Kiskunban

Kecskemét - Fordulás közben árokba borult egy mentőautó Bácsalmáson, szerencsére beteget nem szállított. Az elmúlt 24 óra baleseti összefoglalója.

Delmagyar.hu

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint Kecskemét és Hetényegyháza között ütközött össze egy személygépkocsi és egy kisáruszállító. Az ütközés következtében a személyautó az árokban kötött ki, vezetőjét könnyebb sérülésekkel a mentők szállították el, míg a másik jármű az úttesten maradt. A tűzoltók áramtalanították az árokba került járművet, majd ki is emelték.

Soltvadkerten a Bocskai utcában három személygépkocsi ütközött össze. Személyi sérülés nem történt, de a járművekben jelentős anyagi kár keletkezett. A soltvadkerti tűzoltók a rendőri helyszínelést követően eltávolították a forgalmi akadályt képező járműveket.

Bácsalmáson egy mentőautó fordulás közben az árokba csúszott. Beteg nem volt a kocsiban, személyi sérülés így nem történt. A helyi tűzoltók kivontatták a bajba került gépjárművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!