Ország-világ

2014.03.10. 14:25

Fidesz: mindegy, mit ígér a baloldal

A Fidesz szóvivője szerint teljesen mindegy, mit ígér a baloldali összefogás, mert az emberek emlékeznek rá, hogy 2002 és 2010 között mit ígértek nekik a baloldal politikusai, és ezzel szemben mi történt.

Zsigó Róbert így kommentálta a baloldali összefogás hétfői sajtótájékoztatóját, ahol az általuk javasolt többkulcsos adórendszer részleteit ismertették.

A Fidesz szóvivője budapesti tájékoztatóján úgy fogalmazott: "reménytelen politikusok kétségbeesett ígéreteit halljuk". Mindenkinek az a programja, amit csinált - tette hozzá, majd megjegyezte azt is: "mindegy, hogy milyen néven futnak éppen", a választók pontosan tudják, hogy azok fogtak össze, akik egyszer már tönkretették az országot.

Zsigó Róbert hangsúlyozta: 2010-zel szemben, amikor a gazdasági mutatókat nézve Magyarországot Görögországgal egy lapon emlegették, mára tartós növekedési pályára állt a magyar gazdaság.

A Fidesz pedig folytatni akarja a családok és a vállalkozások terheinek csökkentését - jelentette ki.

A pénteki Napi Gazdaságban megjelent Zuschlag-interjúra adott baloldali reakciókat a szóvivő kérdésre ismét úgy értékelte, hogy a szocialistáknak - ahogyan a Simon-ügyre, úgy erre is - magyarázatot kell adniuk, mert ez az ő ügyük.

A szóvivő szintén kérdésre megerősítette a Magyar Nemzet információját, amely szerint várhatóan március 29-én nagygyűlést tart a Fidesz. A rendezvény részleteiről később adnak tájékoztatást - mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában