Kecskemét és környéke

2014.09.22. 16:18

Gyerekeik előtt szidta és bántotta feleségét

A 34 éves kiskunfélegyházi férfi többször megütötte a nőt, biciklijét pedig a 6 éves fiára dobta.

Delmagyar.hu

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a 34 éves férfival szemben, aki gyanú szerint éveken keresztül bántotta és szidalmazta feleségét, három közös gyermekük jelenlétében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott kiskorú veszélyeztetése, kapcsolati erőszak és könnyű testi sértés gyanúja miatt J. L. helyi lakos ellen.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a férfi október 27-én elment a felsége kiskunfélegyházi otthonába, ahol szidalmazta és veréssel fenyegette meg a nőt, a három kiskorú gyermekük jelenlétében. Az ijedt asszony elmenekült a lakásból a gyerekekkel, de a gyanúsított kerékpárral követte őket, majd többször megütötte a nőt, járművét pedig a hat éves fiára dobta. A sértettek a nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

A nyomozás során kiderült, hogy J. L. az elmúlt két évben rendszeresen kiabált feleségével, szidalmazta és bántotta őt a gyerekek előtt.

A rendőrség a nyomozást szeptember 19-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!