Bulvár, celeb

2012.01.04. 10:53

Vérfürdőt rendezett Lady Gaga

Egy kádnyi vért vagy annak látszó folyadékot hagyott maga után egy londoni szállodában Lady Gaga (25). A szobalány kis híján elájult.

Munkatársunktól

Az eset még tavaly nyáron történt, ám azért nem lehetett róla hamarabb beszélni, mert miután a vezetőség szóvá tette, az énekesnő menedzsmentje szabályosan megfenyegette a szálloda főnökeit. De az is lehet, hogy csak a nyers húsokkal teli kosztümje után mosakodott meg, mindenesetre a takarítónő esküdözik, hogy tömény vér volt - írja a Blikk.

Lehet, hogy a ruhakölteményből mosakodott ki a popdíva? Fotó: Daily Mail

Lehet, hogy a ruhakölteményből mosakodott ki a popdíva?
Fotó: Daily Mail

Az énekesnő „bogarairól" már korábban is terjedtek el hírek, kiderült, hogy sátánista szeánszokon vesz részt, és szellemirtókkal űzi el a kísérteteket, mielőtt kiveszi a szobáját a hotelekben, de más őrültségeiről is írtak a lapok.

– Soha nem derült ki, mi volt pontosan a kádban, csak annyi biztos, hogy a szobaasszony kis híján elájult, amikor bement takarítani – állította az egyik közösségi portálon egy másik szobalány az Intercontinental Hotelből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!