Bulvár, celeb

2013.07.26. 13:52

Lady Gaga fellép a Music Television díjkiosztó gáláján

Csípőműtéte után először lép fel Lady Gaga augusztusban: a 27 éves sztárt a Music Television (MTV) zenés videó-díjkiosztó gáláján hallhatja ismét a közönség.

Az MTV csütörtökön számolt be arról, hogy a Grammy-díjas énekesnő Artpop című, novemberben megjelenő új albumáról ad elő egy számot az augusztus 25-i díjátadón.

Lady Gaga, aki a Forbes magazin ranglistáján a harminc év alatti zenei sztárok között az első lett bevételeit tekintve, mivel tavaly 80 millió dollárt keresett, idén kénytelen volt lemondani megkezdett világkörüli turnéjának számos állomását, mivel meg kellett operálni a csípőjét.  


    Gaga, eredeti nevén Stefani Germanotta, nemcsak dalaival, hanem extravagáns öltözködési stílusával is felhívta magára a figyelmet. A 2010-es MTV zenei videós díjkiosztón nyers húsból készült ruhában lépett fel, hogy ezzel tiltakozzon az amerikai hadsereg - azóta megváltoztatott - meleg katonákat érintő "ne kérdezd, ne mondd"-politikája ellen.

Címkék#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!