Életstílus

2013.10.16. 12:24

Halott csecsemőt találtak Tatán

A 8 hónapos fejlettségű kislány 3-4 nappal ezelőtt született - élve. A holttestet hulladékgyűjtő konténerek között találták meg.

MTI

Az igazságügyi orvos szakértő szerint három-négy nappal ezelőtt, élve született az a nyolc hónapos fejlettségű kislány, akit szerda hajnalban holtan találtak Tatán, hulladékgyűjtő konténerek között - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Léber Gabriella elmondta: a gyermeket egy asszony hagyta a szemétgyűjtő edények között, hajnali öt óra tájban. A nő 35 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vállig érő, világos hajú, normál testalkatú, a jobb lábát húzza. A keresett asszony farmernadrágot, zöld felsőt, krémszínű kabátot viselt, a fülében fekete fülbevaló volt.

A rendőrség az ügyben 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást, és a lakosság segítségét kéri az anya azonosításához.

Korábban írtuk:

Halott csecsemőt találtak Tatán hulladékgyűjtő konténerek között - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-t.

[namelink name="Léber Gabriella"] elmondta, hogy az elsődleges orvosi vélemény szerint a nyolc hónapos fejlettségű magzat a napokban jöhetett világra. A rendőrség 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást, illetve a lakosság segítségét kéri az anya azonosításában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!