Frontálisan ütközött egy VW a kamionnal: meghalt az autó 20 éves utasa

Egy szentesi férfi életét vesztette és ketten súlyosan megsérültek a Hódmezővásárhely és Szentes között történt balesetben.

Delmagyar.hu

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. június 19-én 8 óra 25 perckor feloldották a 45-ös főút teljes útlezárását. Az érintett területen zavartalan a forgalom.

Korábban:

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt csütörtökön 0 óra 45 perckor a 45-ös számú főút 47+500-as kilométerszelvényénél. Egy kamion és VW típusú személyautó ütközött Hódmezővásárhely és Szentes között.

A hajnali órákban lefolytatott helyszíni szemle megállapította, hogy a lengyel honosságú kamion sofőrje meg akart fordulni a 45-ös számú főúton, ezért tolatott, amikor a Szentes felől érkező személygépjármű belecsapódott a nyerges vontatóba. Az ütközés következtében az autóban utazó 20 éves szentesi férfi a helyszínen életét vesztette, a sofőr és a másik utas súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Frontálisan ütközött egy VW a kamionnal. MTI Fotó: Donka Ferenc


Az érintett útszakaszon a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, amely több órát vesz igénybe. A rendőrség a Szentes irányába haladókat Hódmezővásárhely belterületén a Jókai és a Szántó – Kovács János utca kereszteződésénél tereli el Mindszent irányába. A Szentes felől érkezőket a 45-ös számú főútról a 4523-as útra terelik Mártély irányába.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a baleset körülményeit büntetőeljárás keretei között vizsgálja. A kamiont vezető férfit őrizetbe vették a rendőrök és előterjesztést tesznek, hogy az ügyészség tegyen indítványt a bíróságon a férfi előzetes letartóztatására.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!